Mijn winkelwagen 0 producten (0,-)
Wat is Mistercash?

Mister Cash is de naam van het betaalsysteem enkel te vinden op Belgische bankkaarten. Met behulp van een PIN code kun je als houder van zulk een kaart betalen bij diverse winkels, tankstations en allerlei automaten. Daarnaast is het mogelijk om er online betalingen mee te verrichten. Het is dus mogelijk om er in een online casino of een pokerroom mee te betalen.
Mistercash is een samenwerking van een aantal Belgische banken en te vergelijken met Ideal in Nederland. Het is ook mogelijk met de kaart geld af te halen.
Het systeem is operationeel geworden in 1979. Drie Belgische financiële instanties hebben toen in samenwerking Mistercash ontwikkelt. Dit waren de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is net iets eerder operationeel geworden als bancontact.

Veiligheid Mister Cash

Mistercash garandeert een veilig en betrouwbaar online betaalmiddel. Voor kaarthouders van deze Belgische kaarten is het een zeer handig en veilig online betaalmiddel. De betaling wordt afgewikkeld via de betaalpagina van de online bank. Dit garandeert dat het volledig veilig is en te vertrouwen. De online banken hebben zeer strenge veiligheid systemen die het online betalen mogelijk maken. De gegevens worden via SSL servers versleuteld en zijn derhalve niet te onderscheppen door fraudeurs of andere kwaadwillenden. In tegenstelling tot het betalen met een credit card wordt ook nog eens een login en paswoord van je online bank vereist. Dit maakt Mistercash extra veilig en betrouwbaar. Je kunt dus zonder enige zorgen een online betaling doen met Mistercash.

Wie kan Mistercash gebruiken?

Inwoners van België die beschikken over internet bankieren van een bank die is aangesloten bij het Mistercash netwerk kunnen betalen met Mistercash. Onder andere de volgende Belgische banken zijn aangesloten bij het Mistercash netwerk:

KBC
Belfius Bank
Fortis Bank
FINTRO
AXA Bank
CBC
ING Bank
VDK Spaarbank

PC Banking met Mister Cash

Wanneer U een rekening heeft bij één van deze banken en u heeft een home banking abonnement dan is het mogelijk om bij vele online aanbieders met Mistercash te betalen. U kunt dan veilig en snel een online betaling doen. De aanbieder op internet moet dan wel Mistercash bij zijn betaalmogelijkheden aanbieden. Dit aantal groeit nog steeds en het zijn er inmiddels al zeer veel. Let hiervoor op het Mistercash logo in het betaalsysteem van de betreffende aanbieder waar u iets wil kopen of waar u geld wilt storten. Uw betalingen of stortingen zijn binnen een aantal seconden verricht. U hoeft zich dus niet nog eens ergens anders aan te melden of een rekening aan maken want het gaat bij Mistercash allemaal via het betaalsysteem van de eigen bank.
 

Nieuwsbrief

Vul hieronder uw e-mailadres in en blijf op de hoogte van onze periodieke aanbiedingen.

Copyright © 2019, Voordeelboekenonline.nl. Alle rechten voorbehouden.