Geschiedenis & kunst

Filteren
Selectie verfijnen
Auteur
Conditie
Uitgever
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

 van 757 items

Loading...

Geschiedenis boeken

Opzoek naar geschiedenis boeken? Bekijk dan ons ruime assortiment. Binnen het assortiment geschiedenis boeken vind je boeken over: de Nederlandse geschiedenis, klassieke oudheid, het koningshuis, eerste- en tweede wereldoorlog, geschiedenis van uiteenlopende landen en steden, de geschiedenis van de mensheid, revoluties, politiek en andere thema’s.

Voordeel geschiedenis boeken

Ons assortiment aan geschiedenis boeken bestaat uit nieuwe en lichtbeschadigde boeken. De lichtbeschadigde boeken hebben een lichte kras of kleine deuk in de kaft of bijvoorbeeld een vouw in een bladzijde. Deze boeken zijn zo goed als nieuw en nog prima te lezen. Maar kunnen niet meer voor de volle prijs verkocht worden. Daarom hebben deze lichtbeschadigde boeken een korting van 35% op de nieuw prijs.

Boek tweede wereldoorlog

Een belangrijk thema in de geschiedenis van onze wereld is de tweede wereldoorlog. Van de tweede wereldoorlog zijn vele verschillende boeken geschreven. Deze boeken gaan over personen die een belangrijke rol hebben gespeeld zoals; Adolf Hitler, of Winston Churchilll. Of over belangrijke momenten en gebeurtenissen van de oorlog, bijvoorbeeld D-Day, de Holocaust of over de bevrijding. Door het ruime assortiment aan geschiedenis boeken op Voordeelboekenonline raak je nooit uitgelezen en leer je elke keer weer wat bij.

Boeken middeleeuwen

De middeleeuwen, 500 tot 1500 is een lange tijd in onze geschiedenis. De middeleeuwen zijn te verdelen in drie delen, de vroege, hoge en late middeleeuwen.  Van de Griekse-Romeinse beschaving tot het Christelijk geloof. De tijd van de middeleeuwen is erg uiteenlopend. Daarom zijn de titels en onderwerpen van de boeken over de middeleeuwen ook allemaal verschillend.

Populaire geschiedenis boeken

  1. Doodgewone mannen - door Christopher R. Browning
  2. Revolusie – door David van Reybrouck
  3. Antwerpen – door Michael Pye 
  4. De Bourgondiërs - door Bart van Loo 
  5. Het Monsterschip - door Luc Panhuysen