Hobbyboeken

Filteren
Selectie verfijnen
Auteur
Conditie
Uitgever
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

 van 232 items

Loading...

Hobbyboeken

Wil je leren handletteren, tekenen of knutselen? Koop een hobbyboek! Deze boeken staan boordevol mooie voorbeelden van knutselwerken en tips and tricks om de gaafste werkjes te maken. Hobbyboeken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo zijn er knutselboeken, tekenboeken, handlettering boeken, kleurboeken en brushlettering boeken. Met deze hobbyboeken leer je allerlei nieuwe vaardigheden en skills.

Handletter boek

Handletteren is het sierlijk schrijven van letters, hierbij gaat het vooral om de wijze van het tekenen of schilderen van de letters. De letters worden met veel geduld en op precieze wijze getekend. Hiermee kun je mooie kaarten schrijven of welgevormde letters tekenen op bijvoorbeeld een canvas. Om het handletteren onder de knie te krijgen kun je het best beginnen met het aanschaffen van een handletter boek. Hierin staan tips, technieken en handletterprojecten om de kneepjes van het handletteren te leren. Ook handig is een handletter schetsboek, hiermee kun je het handletteren oefenen op verschillende achtergronden en materialen.

Hobbyboeken - handlettering

Tekenboek

Vind je het leuk om te tekenen en wil je jouw techniek verbeteren of ben je opzoek naar nieuwe ideeën om te tekenen? Ga dan voor een tekenboek! Deze hobbyboeken zijn voor zowel jong als oud. Er zijn vele verschillende tekenboeken, zo zijn er inkleur boeken, boeken die stap-voor-stap uitleggen hoe je een bepaald object moet tekenen, portrettekenen, cartoons tekenen en nog veel meer.

Hobbyboeken - tekenen

Tekenboeken voor kinderen

Haakboeken

Ook hebben wij in ons ruime assortiment boeken om te leren haken. Als je al bekend bent met het haken, dan hebben wij ook haakboeken die vol staan met nieuwe ideeën en voorbeelden om te haken. Zo kun je de leukste en origineelste cadeautjes haken of een lekkere sjaal voor in de wintermaanden. Je leert het allemaal met de haakboeken van Voordeelboekenonline.nl.

Hobbyboeken - haken