Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

U kunt 24 uur per dag een bestelling plaatsen via onze webwinkel.
Buiten onze webwinkel kunnen we geen bestellingen accepteren.

Hoe kan ik betalen?

Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan:

  • iDeal
    Met iDeal kunt u als rekeninghouder bij een Nederlandse bank vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. iDeal-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.
  • Bancontact 
    Met Bancontact (voorheen Mister Cash) kunt u als rekeninghouder bij een Belgische bank vertrouwd, veilig en gemakkelijk betalen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Voordeel hiervan is dat u direct bevestiging krijgt van uw betaling en wij de bestelling sneller kunnen leveren. Bancontact-betalingen gaan via de beveiligde website van MultiSafepay.

Hoe kan ik een artikel retourneren?

Indien u een product wilt retourneren, kunt u contact met ons opnemen - bij voorkeur via info@voordeelboekenonline.nl - om de retour bij ons aan te melden. Wij voorzien u dan van de overige instructies om de retourzending zo vlekkeloos mogelijk te laten verlopen.

Ik kan me niet meer aanmelden bij de webwinkel. Wat nu?

Mogelijk is uw account inactief of gebruikt u niet de juiste login-gegevens.

U kunt allereerst controleren of u de loginnaam en het wachtwoord wel goed invoert. Let hierbij vooral op het gebruik van hoofdletters en kleine letters, omdat hier in het wachtwoord op wordt gecontroleerd.

Indien het vervolgens nog niet lukt om in te loggen, kunt u kiezen voor de link wachtwoord vergeten. Op deze pagina kunt u uw e-mailadres invullen, waarna er automatisch een nieuw wachtwoord wordt aangemaakt. Deze wordt naar uw e-mailadres toe gestuurd, indien het e-mailadres bij ons bekend is.

Mocht het inloggen vervolgens nog niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice kan u vervolgens helpen met het aanmaken van een nieuw wachtwoord, het heractiveren van uw account of eventueel het aanmaken van een geheel nieuw account.

Kan ik een ander afleveradres kiezen?

Wij verzenden uw bestelling binnen Nederland naar het adres van uw keuze. Tijdens het bestelproces kunt u aangeven welk alternatief afleveradres gebruikt moet worden.

Mijn vraag staat hier niet tussen. Wat nu?

U kunt uw vraag altijd aan ons richten via info@voordeelboekenonline.nl of door te bellen naar de klantenservice. Eén van onze medewerkers kan u dan direct te woord staan en u verder helpen met uw vraag.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bestellingen die op werkdagen voor 12:00 uur bij ons binnen zijn, worden diezelfde werkdag nog door ons aangeboden bij PostNL. De bezorging van de bestelling vindt dan binnen 1 tot 3 werkdagen plaats. Via de track en trace die we mailen kunt u de levering van uw bestelling volgen.

Wat te doen als ik een klacht heb over een bestelling?

Wij gaan met de grootst mogelijke zorg om met uw bestelling. Mocht u onverhoopt toch een klacht hebben over een bestelling, dan verzoeken wij u zo spoedig mogelijk contact op te nemen met onze klantenservice. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

U kunt ook via uw Account-pagina het manco-formulier invullen, welke u aan de rechterkant van de Account-pagina vindt.

Licht beschadigd, wat houdt dat in?

Een lichtbeschadigd boek heeft bijvoorbeeld een knikje, scheurtje, krasje en/of deukje. Aangezien we meerdere exemplaren op voorraad hebben met ieder een eigen beschadiging kunnen we echter niet aangeven wat de exacte aard van de beschadiging is.

De afbeelding bij de vermelding is slechts een voorbeeld, en geen exacte weergave van de staat van het boek. Uitgangspunt is altijd dat het boek nooit eerder gelezen is en volledig leesbaar is.

Wat zijn de verzendkosten?

Voor verzendingen binnen Nederland brengen we €3,50 in rekening, voor verzendingen naar België €4,95