Olijfolie
We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan. Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Er valt zoveel over te vertellen, en toch is er zo weinig over gekend:
- Hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte?
- Waar en hoe wordt olijfolie gemaakt?
- Bestaat er zoiets als olijfolie-fraude?
- Welke olijfolie past bij welk gerecht?
Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van een geurige focaccia tot verrassend karamel-vanille-ijs met een scheutje olijfolie.
Wilma Van Grinsven-Padberg is gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken tijdens het koken en waarom het zo goed is voor je gezondheid.
Lees meerLees minder
Productinformatie
ISBN | 9789401423502 |
---|---|
Conditie | Licht beschadigd |
Auteur | Wilma Van Grinsven-Padberg |
Taal | Nederlands |
Bladzijden | 240 |
Bindwijze | Hardcover |
Boeksoort | Hardcover |
Illustraties | Nee |
Verschijningsdatum | 29 aug. 2024 |
Alle specificatiesMinder specificaties
Special Price
€ 16,49
Was
€ 24,99
Product is op voorraad
Op werkdagen voor 12:00 besteld, zelfde dag verzonden
DE LAAGSTE PRIJSDe laagste prijs, kortingen tot wel 35%
VEILIG BETALENiDeal, Paypal en meer
GRATIS VERZENDINGBij een aankoop van minimaal € 50,-
SNELLE LEVERINGDoor PostNL
Schrijf de eerste review over dit product
Schrijf een beoordeling
Schrijf uw eigen review