Boeken kopen met hoge korting? Maak dan gebruik van de Black Friday actie van Voordeelboekenonline.nl. Deze actie geldt van 25 november t/m 2 december 2022 en geeft 40% korting op alle lichtbeschadigde boeken en 20% korting op nieuwe boeken, puzzels en spellen. 

Welke boeken in de black Friday actie?

De Black Friday actie geldt van 25 november t/m 2 december op Voordeelboekenonline.nl. Dit is handig om de cadeaus voor de feestdagen binnen te hebben. Zo heb jij op tijd boeken, puzzels en spellen onder de kerstboom of in de zak van Sinterklaas. Maar je mag natuurlijk ook één of meerdere boeken of spellen voor jezelf kopen. Alle producten op onze website inclusief boeken, puzzels en spellen doen tijdens Black Friday mee aan de actie.

Wanneer is de Black Friday boeken actie?

De Black Friday actie op de boeken en spellen is geldig 25 november t/m 2 december 2022. Tijdens deze week is alles op onze website in de aanbieding. Alle lichtbeschadigde boeken zijn verlaagd met 40% en alle nieuwe boeken, puzzels en spellen met 20%. Zo kun je weer wat extra cadeaus kopen voor tijdens de dure feestdagen.

Houd elke dag onze website en socials in de gaten voor te gekke aanbiedingen en de nieuwste boeken. Er zullen ook kortingsbonnen en boeken worden weggeven.