Formule 1 boek

De Formule 1 is een razend populaire sport. Elke wedstrijd weer kijken er miljoenen mensen wereldwijd naar de races. De wedstrijden zelf worden ook elke keer weer door duizenden mensen tegelijk. Door het succes van de Formule 1  worden er ook veel boeken over geschreven. Deze verschillende boeken gaan over de sport zelf, over coureurs zoals Max verstappen of Niki Lauda of over mensen die in de autosport werken, zoals verslaggevers. Op Voordeelboekenonline vind je verschillende formule 1 boeken voor een lage prijs.

Goedkope Formule 1 boeken

De Formule 1 boeken wij verkocht worden op Voordeelboekenonline zijn nieuw of lichtbeschadigd. De lichtbeschadigde boeken hebben bijvoorbeeld een deukje of krasje op de kaft, het kan ook zijn dat één van de bladzijden een vouw bevat. Deze lichtbeschadigde boeken worden daarom met een mooie korting verkocht. Vaak zijn de beschadigingen (bijna) niet te zien, waardoor het boek zo goed als nieuw is.

Boek Max Verstappen

In Nederland zijn de boeken vooral erg populair geworden dankzij het grote succes van Max Verstappen. Max verstappen is sinds zijn F1-debuut in 2015 niet meer weg te denken uit de auto sport. Door de jaren heeft Verstappen meerdere races gewonnen. Als absolute hoogtepunt werd Max Verstappen in 2021 wereldkampioen F1. In een spannendste races ooit gereden kwam verstappen eerder over de finish dan Hamilton, waardoor verstappen gekroond werd tot kampioen.

Boeken Max verstappen

  1. De Magie van Max – door Jaap de Groot
  2. Formule Max – door Erwin Jaeggi
  3. Max Wereldkampioen – door Koen vergeer

Olav Mol boek

Olav Mol is sinds 1991 Formule 1-commentator op de Nederlandse tv. Mol becommentarieerd elke race op zijn eigen manier en eigen stijl. Doordat Olav Mol al zo lang commentaar geeft op de Formule 1 races is hij ook enorm bekend bij het grote publiek.  Naast commentaar schrijft Olav Mol ook boeken over de F1. Elk jaar schrijft hij een boek over het afgelopen seizoen met daarin de hoogtepunten van dat jaar en hoe hij deze zelf heeft beleefd. Ook schrijft Mol de kinderboeken serie Snelle Sam. In deze succesvolle reeks boeken komt de hoofdpersoon Sam alles te weten over racen.

Boeken Olav Mol

1. Een tweede leven met Formule 1 – door Olav Mol
2. Zo werkt de Formule 1 2022 – door Olav Mol
3. De Ontvoering, Snelle Sam – door Olav Mol

Andere interessante Formule 1 boeken

  1. De Magie van de Formule 1 – door Jack Plooij
  2. Kalff – door Koen Vergeer
  3. Zandvoort – door Koen Vergeer
  4. Niki Lauda – door Maurice Hamilton
  5. De Monteur – door Marc Priestley