Tweedehands boeken kopen

Opzoek naar lichtbeschadigde boeken of wil je tweedehands boeken kopen? Dan ben je bij Voordeelboekenonline.nl aan het juiste adres. Wij verkopen lichtbeschadigde boeken, deze boeken hebben bijvoorbeeld een deukje of krasje op de kaft of een vouw in een bladzijde. Deze boeken kunnen niet meer verkocht worden in een boekhandel. Daarom verkopen wij deze boeken tegen een aantrekkelijke prijs met minimaal 35% korting op de nieuw prijs. Zo koop je altijd (tweedehands) boeken tegen een aantrekkelijke prijs.

2e hands boeken kopen

Bij Voordeelboekenonline ben je altijd de eerste eigenaar van een boek. Het boek is nog nooit door een ander gelezen. De boeken hebben een 2e hands prijs omdat de boeken licht beschadigd zijn. Dit betekent dat het boek bijvoorbeeld een keer is gevallen of een scheurtje in de kaft heeft gekregen. Hierdoor kan het boek niet meer voor de volle prijs verkocht worden. Voordeelboekenonline koopt deze boeken op en verkoopt de lichtbeschadigde boeken voor een aantrekkelijke prijs.

Lichtbeschadigde boeken kopen

Een lichtbeschadigd boek heeft bijvoorbeeld een knikje, scheurtje, krasje en/of deukje. Aangezien we meerdere exemplaren op voorraad hebben met ieder een eigen beschadiging kunnen we echter niet aangeven wat de exacte aard van de beschadiging is per boek. De afbeelding op de website is slechts een voorbeeld, en geen exacte weergave van de staat van het boek. Uitgangspunt is altijd dat het boek nooit eerder gelezen is en volledig leesbaar is. Omdat de boeken lichtbeschadigd zijn, zijn de boeken te koop met minimaal 35% korting ten op zichtte van de nieuw prijs. Vaak zijn de beschadigingen zo klein en minimaal dat deze bijna niet te zien zijn.

Tweedehands kinderboeken

Op voordeelboekenonline.nl staan meer dan 3000 verschillende tweedehands kinderboeken. Deze zijn allemaal te koop tegen een aantrekkelijke prijs. Deze kinderboeken zijn lichtbeschadigd en zijn te koop met 35% korting. In ons assortiment hebben wij boeken voor de allerkleinste maar ook voor de oudere kinderen. Voor elk kind zit er wel iets in ons gamma. Daarnaast worden er elke dag nieuwe titels toegevoegd aan de website. Het loont dus om af en toe de website in de gaten te houden om te kijken welke nieuwe titels erop de website staan.