Goedkope boeken

Opzoek naar goedkope boeken?  Voordeelboekenonline verkoopt nieuwe en licht beschadigde boeken voor een lage prijs. Hierdoor kan je aardig wat geld besparen. Alle boeken die wij verkopen zijn nog nooit gelezen, je bent dus altijd de eerste eigenaar van het boek. De lichtbeschadigde boeken hebben bijvoorbeeld een krasje, deukje, knikje of scheurtje in de kaft, of een vouw in een bladzijde. Soms is de beschadiging zo minimaal dat deze (bijna) niet te zien is. Deze boeken zijn niet meer te verkopen voor de normale prijs, hierdoor bieden wij ze aan voor een goedkopere prijs.

In Nederland is sinds 2005 bepaald dat boeken een vaste prijs moeten hebben. Dit is om prijsconcurrentie te voorkomen op boeken. Dit geldt voor boeken die tekst in het Nederlands bevatten, voorzien zijn van een titel en bestaan uit papieren bladzijden. Vaak ligt de nieuwprijs van een boek minimaal op €20,-

Goedkope tweedehands boeken

Bij voordeelboekenonline.nl koop je dus altijd nieuwe boeken. Deze zijn nooit eerder van een ander geweest. Je koopt dus geen tweedehands boek, maar een nieuw boek met een kleine beschadiging. De prijzen van de lichtbeschadigde boeken zijn goedkoper dan de nieuw prijzen van boeken. Je koopt de boeken met een korting van wel 35%.

Goedkope kinderboeken

Ook bestaat ons assortiment uit kinderboeken, wij verkopen ongeveer 3000 verschillende titels van goedkope kinderboeken. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf €2,99. Zo kun je voor een kleine prijs verschillende kinderboeken aanschaffen. Ook veel populaire kinderboeken zijn te koop zoals: de boeken van Kikker, Jip & Janneke, de Gorgels, Dolfje Weerwolfje en nog vele andere. Bekijk de pagina van de vele verschillende goedkope kinderboeken.

Goedkoop boeken kopen online

Goedkoop boek kopen? Bij voordeelboekenonline.nl kun je goedkoop boeken kopen online. De boeken worden aangeboden met een korting tot wel 35%. Daarnaast worden bestellingen die op werkdagen voor 12u worden geplaatst dezelfde dag verzonden en de volgende dag al geleverd. Hierdoor kun je super snel je nieuwe boeken gaan lezen. Daarnaast voegen wij elke werkdag nieuwe boeken toe aan het assortiment, je kunt dus blijven lezen. 

Boeken onder 10 euro

Er staan rond de 4000 verschillende titels online die onder de 10 euro te koop zijn, genoeg keuze dus. Elke categorie op website bevat boeken die onder de 10 euro zijn. Dus, thrillers, kinderboeken, romans, kookboeken en geschiedenisboeken vind je bij ons op de website onder de 10 euro.

Goedkope boekenwinkel

Voordeelboekenonline is een online boekenwinkel. Het is voor consumenten niet mogelijk om langs te komen. Wel kun je natuurlijk goedkoop boeken bestellen op onze website.

Waarom Voordeelboekenonline?

  • De laagste prijs, kortingen tot wel 35%
  • Snelle bezorging, voor 12u besteld is morgen in huis
  • Dagelijks nieuw toegevoegde boeken
  • Uitgebreide collectie